Nierafinowany, tłoczony na zimno olej z pestek malin. Bogaty w sybstancje odżywcze takie jak niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe omega-3 i omega-6, witaminy z grupy A i E oraz kwas elagowy.

Zastosowanie:

  • spowalnia proces starzenia się skóry
  • zmniejsza widoczność przebarwień i blizn potrądzikowych
  • wspomaga naturalną regenerację naskórka
  • przywraca napięcie i elastyczność
  • zmniejsza zaczerwienienia i koi podrażnienia
  • reguluje pracę gruczołów łojowych
  • zapobiega zatykaniu porów
  • przywraca skórze jednolity koloryt
  • wygładza i zmiękcza


INCI: 100% Rubus Idaeus Seed Oil

Pozostaw nam swój adres e-mail, otrzymaj 10% rabatu na zakupy w Marokosklep.pl
fb
in
yt